Dacia Duster

Har man dubbelt så kul i en dubbelt så dyr bil?

Körglädje med fyrhjulsdrift för både terräng som stan

Dacia Duster är bilen som inte är rädd för att bli lite smutsig och den levererar både on- eller offroad. För Dacia Duster finns det inget väglag som sätter stop för framkomligheten vare sig det gäller norrländsk ishalka eller slingrande vägar.

I en Dacia Duster är du redo att ta dig an både storstadsdjungel och granskog för bara 137 900 kr. Det ger dig en rymlig terrängbil med maximal komfort, gott om plats för utrustning och tre års nybilsgaranti. Hos våra konkurrenter är det lätt att hitta dyrare alternativ. Du kan lätt hitta en liknande bil som kostar mer än det dubbla, men på Dacia tror vi att du hellre lägger de pengarna på något annat. Välkommen in och provkör en bra bil till ett bra pris. Eller som vi kallar den: Dacia Duster.

Förverkliga dina drömmar

Dacia Duster: stort utrymme till ett lågt pris. Duster tar dig dit du vill oberoende var det är. Förverkliga dina drömmar med den här robusta bilen med stora utrymmen och hög markfrigång. Dusters rymliga kupé erbjuder maximal komfort för fem personer och plats för all din fritidsutrustning. Finns både i 4×2 och 4×4 utförande.

dacia-duster-miljo1

dacia-duster-miljo

Dacia Duster viker inte för något

Med förhöjd markfrigång (210mm) och stora in (30 grader) – och utgångsvinklar (36 grader) har den alla 4×4-egenskaper som en riktig terrängbil ska ha. Tack vare sin konstruktion klarar den enkelt av alla vägförhållanden.

Rymlig och bekväm

Insidan av Dacia Duster är rymlig och bekväm. Den praktiska kupén rymmer fem passagerare och ett bagageutrymme på upp till 475dm3. Eftersom alla i familjen har olika önskemål har vi koncentrerat utrustningen i Dacia Duster till det viktigaste, utan onödigt överflöd. Med nedfällt baksäte och passagerarstol fram rymmer kupén upp till 2,65m långa föremål. Med nedfällt baksätet får du tillgång till en volym på 1 636 dm3. På Laureate versionen kan sätet fällas 1/3 alt 2/3.

Kolla in Vi Bilägares provkörning av Dacia Duster

dacia-duster-interior2

Utforska
Dacia Duster

Begagnade Dacia

Vi är störst i Norrland på begagnade bilar.
Vi hjälper dig med det smidiga bilägandet.

Sök bland våra bilar