Jobba hos oss

Trivsel en vinstfaktor

Våra medarbetares engagemang är en förutsättning för att uppnå hög kvalitet och nöjda kunder. Vår filosofi är att alla medarbetare i verksamheten ska kunna påverka och delta i besluten. I ett omfattande projekt arbetar vi strategiskt för att öka trivseln ytterligare och behålla och stärka det stora engagemanget. För oss är ett modernt ledarskap och ständig kompetensutveckling viktiga delar i det arbetet. Det är något som alla vinner på!

 

Lediga tjänster!

Bilbolaget erbjuder Personalbil

Vi har slutit ett avtal med Volvofinans Bank som innebär att vi kan erbjuda samtliga tillsvidareanställda medarbetare möjligheten att genom bruttolöneavdrag hyra en Ny bil utan kontantinsats. Den kan köras såväl privat som i tjänsten!

Kostnaderna för din Personalbil betalas löpande varje månad via ett bruttolöneavdrag vilket innefattar samtliga kostnader för service och reparationer.

Du som anställd sparar mellan 1500 och 3000 kr/månad jämfört med att äga bilen privat. Förklaringen är att du kan nyttja Bilbolagets inköpsavtal samt att bilens kostnader betalas via bruttolöneavdrag på lönen.

Vinstandelsstiftelsen Årsringen

Ägarna till och styrelsen i AB Persson Invest har beslutat att införa ett vinstandelssystem för att premiera medarbetarna vid år med god vinst. Vinstandelssystemet har tillkommit för att öka förståelsen för sambandet mellan hög kvalité i arbetet, god kundservice och lönsamhet samt för att stärka samhörigheten mellan alla som är verksamma inom koncernen Persson Invest. Intresserade och engagerade medarbetare är koncernens mest betydelsefulla tillgång.

”Jag brinner för att utveckla kommunikationen internt och med kunderna”

Sven-Erik Timmersten

Servicemarknadschef

Mer om Sven-Erik

Skicka en spontanansökan

Om vi för närvarande inte har några jobb ute så tveka inte att skicka oss ditt CV och följ oss på LinkedIn så kanske vi möts i framtiden.