Renault Captur

Utforska världen tillsammans.

CAPTUR

Låt dig förföras av Renault CAPTURs design. Denna crossover har hämtat inspiration från konceptbilen med samma namn och är både snygg och funktionell på samma gång.

Upptäck designen

Konceptbilen CAPTUR inspirerade oss att ”Utforska världen tillsammans”. Din kompakta crossover med samma namn har inte bara hämtat inspiration från detta koncept – den förkroppsligar det. Du kommer säkerligen att charmas av de mjuka, flytande och balanserade linjerna, de väl tilltagna framflyglarna och det sportiga men samtidigt robusta utseendet. CAPTUR ger dig lust att resa och är en värdig representant för Renaults nya identitet.

renault-captur-design

renault-captur-mittkonsol

Använd multimedia

Gör livet enklare med R-LINK: stor pekskärm, anpassningsbar hemsida, Bluetooth-anslutning, pekskärmsnavigering och röstigenkänning – detta system har rubbet!

Automatlåda som gör skillnad

Våra ingenjörer har utvecklat den sexväxlade EDC-automatlådan med dubbelkoppling för att maximera körkomforten. Den ger smidiga accelerationer utan ryck eller kraftförluster och finns tillgänglig med motorerna Energy TCe 120 och dCi 90. Bränsleförbrukningen är jämförbar med förbrukningen hos en manuell växellåda.

renault-captur-kust

Utforska
Renault Captur

Begagnade Renault

Vi är störst i Norrland på begagnade bilar.
Vi hjälper dig med det smidiga bilägandet.

Sök bland våra bilar