Premiär för nya

Renault Clio

Nu är helt nya Renault Clio här med en sportigare och kraftfullare design. För att göra körupplevelsen roligare,
bekvämare och säkrare är bilen fulladdad med ny teknik. Välkommen in och upplev helt nya Renault Clio.

 

Renault Clio Zen TCe 100 hk

Premiärpris 164.900 kr*

Lägg till vinterhjul för endast 1 990 kr

 

Kontakta säljare

Den inre revolutionen

Välkommen in i en kupé med förfinade materialval och som är utvecklad med föraren i fokus. Den bekväma upplevelsen förstärks av tekniken som håller dig uppkopplad och som gör körningen både enklare och säkrare.

Traditionen fortsätter

Den femte generationen av Renault Clio är en naturlig fortsättning på en lång designtradition som kännetecknas av mjuka linjer och ett sportigt uttryck. Titta närmare på de c -formade LED-strålkastarna, den kraftfulla fronten med den fint formade motorhuven och de nya luftavledarna.

Alltid uppkopplad

Nya Renault Clio har teknik som gör körupplevelsen både roligare och enklare. Med Renault EASY CONNECT är du alltid uppkopplad och har bland annat tillgång till dina appar i din smartphone via en pekskärm på upp till 9,3”. Mobilen laddar du trådlöst med induktiv laddningsfunktion.

Teknik för varje situation

Nya Renault Clio tar täten i klassen för att göra körningen säkrare. Bilen har flera nya förarstödsfunktioner med bland annat filbytesvarning, döda-vinkeln-varnare och panik-bromsassistans. Med Easy Park Assist, handsfreeparkering, blir fickparkeringen riktigt enkel.

*Erbjudandet består av en premiärrabatt på 8000 kr, 3 års fri service (6000 kr) och 4 vinterhjul för 1 990 kr (ord.pris 10 890 kr). Totalt värde 22 900 kr. Serviceavtal gäller för 15 000 km/år max 45 000 km eller 36 månader och upphör att gälla om ägarbyte sker inom avtalsperioden. Erbjudandena gäller vid köp av nya Renault Clio senast 31/12 2019. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller företagsstöd. Bränsleförbrukning vid blandad körning, Renault Clio Zen TCe 100: NEDC 4,3 l/100 km, WLTP 5,2 l/100 km. CO2-utsläpp: NEDC 99 g/km, WLTP 117 g/km. Extrautrustning kan påverka förbrukning och CO2. Reservation för eventuella felskrivningar. Bilen på bild är extrautrustad.