Dacia Lodgy

Allt en modern familj behöver.

Dacia Lodgy – Allt för den moderna familjen

Dacia Lodgy är en bil med allt som en modern familj behöver. Med fem eller sju rejäla och lättillgängliga säten känns Dacia Lodgy bekväm och generöst tilltagen. För komfortens skull finns det gott om plats vid varje säte och bilen har även en omsorgsfullt designad inredning, modern och praktisk utrustning och ett bagagerum som är ett av de största i den här bilklassen.

Interiör

Sätena på andra raden är nedfällbara (1/3-2/3*). De kan dessutom fällas ner helt, precis som sätena på tredje raden. Du kan minska antalet platser från sju till två genom att vika ner sätena på tredje raden eller lyfta ut dem ur bilen.
* Beroende på version.

Förvaring

Du får förvaringsfack på upp till 30 liter* fördelat i hela kupén, inklusive ett stort och lättillgängligt förvaringsfack uppe på instrumentbrädan.
*Beroende på version.

dacia-lodgy-interior

dacia-lodgy-multimedia

Multimedia komplett med Navigation

Lodgy är försedd med det nya multimediasystemet som sitter mitt på instrumentpanelen och har en pekskärm på 7 tum (18 cm). Den är mycket lätt att använda och innehåller både radio och Bluetooth® -teknik så att man kan lyssna på musik från en portabel enhet eller streamad musik eller ringa med handsfree. Den har ett navigeringssystem med visning i 2D och 3D (fågelperspektiv). Ingångarna för USB och AUX på rattreglagen gör multimediasystemet komplett.

*Tillval

Utforska
Dacia Lodgy

Begagnade Dacia

Vi är störst i Norrland på begagnade bilar.
Vi hjälper dig med det smidiga bilägandet.

 

Sök bland våra bilar