Dacia
Garantier

Nybilsgaranti för Dacia

Samtliga nya bilar från Dacia omfattas av avtalsmässig nybilsgaranti mot fel på material, montering eller konstruktion (utöver normalt slitage och underhåll) under 36 månader eller 100 000km, beroende på vilket som inträffar först.

Garantin räknas från leveransdatumet i garantibrevet som överlämnas till kunden i samband med leverans av bilen.

Personvagnsgaranti

Om bilen inom 3 år (fr.o.m. första registreringsdag) skadas genom yttre olyckshändelse eller skadegörelse av tredje man i Sverige eller i de övriga länder som anges i försäkringshandling för utlandsfärd betalar Renault Nordic AB vid varje tillfälle, om bilen är svenskregistrerad, reparationskostnaden med avdrag för självrisk.

Läs mer på dacia.se

dacia-dokker-van-miljo2

dacia-sandero-belysning

Rostskyddsgaranti

Utöver den avtalsmässiga nybilsgarantin lämnar Dacia också garanti på karosseriet och underredet på sina bilar, mot perforering från insidan pga. rost i plåten som kan härledas till tillverkningsfel, materialfel eller skyddsfel. Denna garanti gäller från och med leveransdatum som anges i garantibrevet och 6 år framåt.

Lackskyddsgaranti

Dacia ger 3 års garanti på lacken och lackerade delar (sidospeglar, stötfångare) från och med leveransdatum av den nya bilen från Dacia.

Förlängd garanti

Finns det något bättre än att ha en alldeles ny bil? Det skulle väl i så fall vara om den vore ny lite längre. Att få fortsätta köra med känslan av trygghet i att ha en bil med garantier mot eventuella tekniska problem man kan råka ut för.

  • Mobilitetsgaranti – Du behöver inte vara rädd för att bli stående vid någon vägkant.
  • Trygghet – Du behöver inte oroa dig för oväntade och dyrbara reparationer.
  • Gäller i hela Europa – Förlängd garanti gäller på alla Dacia-verkstäder i hela Europa*
  • Högre andrahandsvärde – Bilens andrahandsvärde blir naturligtvis högre när den fortfarande har förlängd garanti.

* Gäller alla länder i Europa utom Ryssland och Vitryssland.
** Avtalstid (mån) och körsträcka (km) beroende på vilken som uppnås först. Gäller vid finansiering av bilen genom Renault Billån/Renault Billeasing.

Med reservation för ränteförändringar och lokala avikelser.

Kontakta oss för mer information om förlängd garanti

Vill du veta mer om garanti för Dacia?

Kontakta oss