Renault Alaskan

En kraftfull och genial pickup!

Byggd för äventyr

Snygga och robusta Alaskan står ut från mängden. Det märks redan på den moderna och atletiska stylingen att det här inte är någon vanlig pick-up. Den muskulösa, självsäkra designen skvallrar om en bil med stor personlighet, redo för alla slags utmaningar. Att Alaskan är en kraftfull maskin syns redan vid första anblicken, men det är först när du tar plats bakom ratten som du märker hur följsam den är. I den här bilen kan du uppleva allt, från arbete till total frihet. Med Alaskan sätter vardagen inga gränser.

Muskulös design

Stylingen på Alaskan lämnar inget åt slumpen. Här finns allt du förväntar dig av en stark, mångsidig bil, inklusive 18-tums diamantslipade lättmetallfälgar, sidoblinkers med kromad sarg och den karakteristiskt sportiga, C-formade ljussignaturen. De välformade stötfångarna, de atletiska linjerna och de breda skärmarna talar sitt tydliga språk: Alaskan har utformats för att klara de allra tuffaste vägarna. En riktig terrängbil med matchande yttre.

    

Enastående köregenskaper och högsta komfort

Låt nycklarna ligga kvar i fickan. Du behöver bara trycka på handtaget för att öppna din Alaskan, motorn startar du med Stop & Start-knappen. Njut av den generösa hytten med uppvärmda lädersäten fram och automatisk värme med två zoner och klimatanläggning med ventilation bak. Alaskan har all teknik som behövs för att underlätta körningen. I navigeringssystemet med 7-tums pekskärm finns en inbyggd 360°-kamera som ger dig maximal sikt både vid tajta manövrar i stadstrafik och på besvärliga småvägar ute på landet. På instrumentpanelen sitter en 3D-skärm i färg där viktig information om bränsleförbrukning och navigering presenteras på ett lättöverskådligt sätt.

Utformad för att ta sig fram på alla slags underlag

Alaskan är beredd på allt, med ett robust, tåligt chassi, en motor som ger maximalt vridmoment redan vid låga varv och flerlänksupphängning bak. Du ställer enkelt om till fyrhjulsdrift, till och med under körning. Differentialspärr bak och elektroniskt styrd differentialbroms på alla fyra hjul samverkar med de korta växlingsintervallen (manuell eller automatisk växellåda) för att ge Alaskan utmärkta terrängkörningsegenskaper.

Utforska
Renault Alaskan