Renault Espace

Få ut mer av din tid.

Allt förändras med Nya Renault Espace

Iögonfallande former och flytande linjer döljer en robust design. Crossover-karaktären förstärks och gör den här unika bilen än mer elegant.

Låt dig förföras av designen

Känslan för skönhet är ständigt närvarande: förhöjd linje under rutorna, markerade skuldror, begränsad höjd, ett kaxigare framparti som ligger i linje med Renaults välkända designspråk, LED lamporna, fälgar och krom förstärker de kraftfulla linjerna. En försmak av de dynamiska upplevelser som väntar.

renault-espace-sidan

renault-espace-multisense

Upplev något nytt och spännande med Renault Multi-Sense® *

Du väljer själv ett körläge, från det bekvämaste till det sportigaste. Eller sätt ihop din alldeles egna konfiguration. Systemet anpassar alla funktioner som bidrar till körupplevelsen: 4Control®-fyrhjulsstyrning*, adaptiva stötdämpare*, styrning, växellåda, motorns respons och akustik, invändig belysning… Ta njutningen till en ny nivå.

Nya körupplevelser, nya känslor – och det är du som har kontrollen. * Standard / tillval beroende på version

Lyft blicken och se vägen ur ett nytt perspektiv genom den 7 m2 stora panoramarutan

Invändigt är det välbefinnandet som har fått styra: här kan upp till sju personer njuta av enastående lugn och komfort. Ett tryck på pekskärmen i mittkonsolen eller på kontrollpanelen i bagageutrymmet gör att de fem baksätena fälls ihop och försvinner ner i golvet, varje säte individuellt eller alla på en gång.

renault-espace-interior

Utforska
Renault Espace

Begagnade Renault

Vi är störst i Norrland på begagnade bilar.
Vi hjälper dig med det smidiga bilägandet.

Sök bland våra bilar