Renault Scénic

Möt framtiden med stil.

En bil för alla tillfällen

Har du en känsla för stil? Det nya frampartiet med detaljer i krom och högblankt svart förstärker det dynamiska intrycket. Den främre stötfångaren har en större estetisk funktion än någonsin. Belysningen med LED-teknik avslöjar en exklusiv visuell identitet, som både är modern och lockande.

Profilen förstärker det eleganta intrycket tack vare krom längs hela sidolisterna och en serie med fälgar med ren design. Du behöver bara välja bland färger som majorellblå eller granatröd för att få fram bilens hela karaktär. Med nya Scénic följer designen med på resan.

Prestanda

Eftersom vi alla vill förmedla en stor körglädje till våra medpassagerare och på samma gång visa hänsyn om den miljö som de ska leva i, har de nya motortyperna i nya Scénic blivit ännu snålare och kraftfullare, tack vare den nya ekonomiska och miljömedvetna motorserien Energy. Fokus ligger på att minska CO2-utsläppen betydligt och sänka bränsleförbrukningen.

Dieselmotorerna Energy dCi 110 och 130 har en förbrukning från 0,41 l/mil och utsläpp från 105 g/km utan att tumma på det generösa vridmomentet för effektiva starter och dynamiska accelerationer.

När det gäller väghållningen behåller nya Scénic samma egenskaper: oöverträffad balans och rörlighet, komfort och precision i kurvor och på fuktiga vägbanor. Det finns tre automatväxellådor, bland annat den nya modellen med EDC (dubbelkoppling) som tillsammans med motorn dCi 110 ger snabb respons och måttfull förbrukning.

renault-scenic-miljo

renault-scenic-glastak

Teknik

I nya Renault Scénic går tekniken ännu längre och blir synonym med njutning och rofylldhet. Vi har tänkt på allt som kan underlätta din körning. Körinformationen finns samlad på en TFT-flerfunktionsskärm och läses enkelt av på ett ögonblick.

För att göra resan ännu säkrare har nya Scénic utrustats med Visio System. Tack vare kameran med hög upplösning registrerar systemet markeringarna på körbanan och varnar dig med ljud och bild om du kör över en heldragen eller streckad linje utan att första använda blinkers.

I mörker styr kameran strålkastaranvändningen och växlar automatiskt mellan hel- och halvljus. Om en annan bil registreras, eller om du kommer in i tätbebyggt område, bländas helljusen automatiskt av till halvljus. Det här är en mycket värdefull funktion om du själv skulle råka tappa uppmärksamheten!

En innovativ filosofi spelar en betydande roll för att din resa ska bli en upplevelse för alla sinnen. Nya Renault Scénic har en utrustningsnivå långt över sin prisklass. Först och främst det pekstyrda online-multimediasystemet R-Link* med sin 7-tumsskärm och ett grundutbud med trafikvarningar**, fartbegränsningar* och intressepunkter. Vill du gå ännu längre? Kontakta oss redan idag!

Utforska
Renault Scénic

Begagnade Renault

Vi är störst i Norrland på begagnade bilar.
Vi hjälper dig med det smidiga bilägandet.

Sök bland våra bilar