Bilbolaget i Kiruna söker verkstadscoach

Ansök till tjänsten

Bilbolaget Nord, Servicemarknad, Kiruna

Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 10 000 bilar per år. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 475 medarbetare och finns på 15 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Vi på Bilbolaget i Kiruna behöver stärka vårt team, vi söker därför en verkstadscoach till vår fina personbilsverkstad!

Hos oss får chansen att arbeta med några av världens bästa och populäraste bilmärken. För att lyckas hos oss får du bra utbildningsmöjligheter, tillgång till de senaste verktygen och inte minst stöd från tillgängliga, kompetenta och omtänksamma kollegor.

Som verkstadscoach leder du och coachar en grupp personliga servicetekniker. Ditt uppdrag är att arbetsleda, stötta och utveckla serviceteknikerna samt se till att det dagliga arbetet i verkstaden fungerar utan problem och efter uppsatta mål. För att återkoppla, ge information och planera dagens verksamhet effektivt håller du dagliga möten med din personal. I arbetet ingår också en del administration samt att viss butiksarbete kan förekomma. Du rapporterar till vår lokala Servicemarknadschef. 

Vad vi söker

Vi söker dig som är serviceinriktad och kundfokuserad, initiativrik, positiv och ordningsam. Du lockas av nya utmaningar.

Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll, samt om du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande kunskaper.

Att du dessutom är självständig och har god datorvana ser vi som en självklarhet. Eftersom vi ska ge våra kunder bästa tänkbara service är det viktigt att du känner ansvar för er del av vårt kvalitetstänkande, nöjda kunder är det bästa vi vet.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Vad kan vi på Bilbolaget erbjuda dig?

Mångfald och Trivsel – Vi välkomnar mångfald och strävar efter en jämn könsfördelning. På Bilbolaget är medarbetarnas engagemang nyckeln till vår framgång. Här har du möjlighet att påverka och trivas.

En stabil arbetsgivare – Vi är inte bara Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford. Bilbolaget ingår i AB Persson Invest som är en familjeägd koncern med 1400 anställda och anor från 1932. Bli en av oss du också!

Riktigt bra personalförmåner – Hos oss har alla medarbetare riktigt bra förmåner, exempelvis tjänstepension, personalvårdsförmåner och rabatter hos våra bolag.

Ansökan
Tjänsten är ett långtidsvikariat för medarbetare som ska påbörja föräldraledighet. För rätt person finns goda möjligheter för fortsatt arbete hos oss. Urval och intervjuer sker löpande så ansöka redan idag!
Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Krister Kuoppa, Servicemarknadschef som du når på telefonnummer 0980-398429.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. 

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Krister Kuoppa
0980-398429
 • Anställningsform

  Tidsbegränsad anställning
 • Anställningens omfattning

  Heltid
 • Tillträde

  Efter överenskommelse
 • Löneform

  Månadslön
 • Antal lediga befattningar

  1
 • Sysselsättningsgrad

  100
 • Ort

  Kiruna
 • Sista ansökningsdag

  2024-03-03
Ansök till tjänsten