Bilbolaget i Örnsköldsvik söker semestervikarie till Servicecenter

Ansök till tjänsten

Bilbolaget Nord, Servicemarknad, Örnsköldsvik

Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 9 000 bilar per år. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 490 medarbetare och finns på 15 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Är du intresserad av att arbeta i en omväxlande roll där du tillsammans med trevliga arbetskamrater blir ansiktet utåt för Bilbolaget och ser till att våra kunder får service i världsklass? Då är det dig vi söker till tjänsten som medarbetare i Servicecenter hos oss på Bilbolaget i Örnsköldsvik! 

Det första våra kunder möts av när de kommer in i lokalerna hos oss på Bilbolaget är Servicecentret. Vi lägger därför stor vikt i att alla våra kunder som ringer in eller besöker anläggningen möts på ett vänligt och professionellt sätt. Din roll hos oss blir därför otroligt viktig då nöjda kunder är det bästa vi vet!

Arbetsuppgifter
Som medarbetare i Servicecenter kommer dina dagar vara variationsrika och gå i ett högt tempo. Exempel på arbetsuppgifter som ofta förekommer:

 • Sälja reservdelar till Volvo och Renault över disk till både privatkunder och företagskunder
 • Svara på mail och telefonsamtal gällande reservdelsförsäljning samt allmänna frågor så som Volvo on Call och Carpay-kort/app
 • Godsmottagning och hantering av bildelar
 • Bemöta kunder som kommer in på Bilbolaget & hänvisa dem till respektive avdelning.
 • Förplocka delar till verkstad & skadeverkstad

Vi söker dig som är en positiv, öppen, strukturerad och säljande person som gärna tar kontakt med kunder och inser vikten av att du gör ett bra intryck. Kommunikationsförmåga och kvalitetsmedvetenhet är en förutsättning för att lyckas hos oss. Du har god datavana samt goda kunskaper inom Officepaketet och behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet från bilbranschen sedan tidigare men det är inte ett krav för tjänsten.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Vad kan vi på Bilbolaget erbjuda dig?

Mångfald och Trivsel – Vi välkomnar mångfald och strävar efter en jämn könsfördelning. På Bilbolaget är medarbetarnas engagemang nyckeln till vår framgång. Här har du möjlighet att påverka och trivas. På Bilbolaget i Örnsköldsvik arbetar du tillsammans med trevliga kollegor inom verkstad, servicecenter och bilförsäljning. 

En stabil arbetsgivare – Vi är en trygg och stabil arbetsgivare med lång historia inom en stor men ändå familjär koncern. Bilbolaget ingår i AB Persson Invest som är en familjeägd koncern med anor från 1932. Bli en av oss du också!

Riktigt bra personalförmåner – Hos oss får vi alla ta del av goda resultat i koncernens genom vinstandelsstiftelsen Årsringen samt möjlighet att hyra lägenhet i Åre och stuga i Hemavan. Givetvis har vi också tjänstepension, personalvårdsförmåner och rabatter hos våra bolag.

Ansökan

Tjänsten är ett semestervikariat under perioden juni till augusti, start och slutdatum enligt överenskommelse. Möjlighet till förlängning kan finnas. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Häggström på robert.haggstrom@bilbolaget.com . Urval sker löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan redan idag!

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. 

Välkommen till oss på Bilbolaget!

 

Kontaktperson

Robert Häggström
robert.haggstrom@bilbolaget.com
 • Anställningsform

  Sommarjobb/Säsongsanställning
 • Anställningens omfattning

  Heltid
 • Tillträde

  2024-06-01
 • Löneform

  Månadslön
 • Antal lediga befattningar

  1
 • Sysselsättningsgrad

  12 veckor
 • Ort

  Örnsköldsvik
 • Sista ansökningsdag

  2024-04-21
Ansök till tjänsten