Bilbolaget i Östersund söker Glasmästare

Ansök till tjänsten

Bilbolaget Nord, Servicemarknad, Östersund

Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 9 000 bilar per år. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 490 medarbetare och finns på 15 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Nu utökar vi vårt team på Bilbolagets skadeverkstad med en Glasmästare! Vill du tillsammans med oss ge våra kunder bästa tänkbara service? Då kan vi erbjuda dig ett omväxlande och spännande arbete i vår anläggning i Östersund.

Hos oss får chansen att arbeta med några av världens bästa och populäraste bilmärken. För att lyckas hos oss får du specialutbildning, tillgång till de senaste verktygen och inte minst stöd från tillgängliga, kompetenta och omtänksamma kollegor.

Som Glasmästare hos oss på Bilbolaget arbetar du främst med alla typer av glasbyten och glasreparationer på personbilar. Vissa mindre arbeten av bilens kaross förekommer också.

Våra krav:

Vi ser att du som söker sannolikt har fordonsteknisk utbildning eller goda fordonstekniska kunskaper samt minst B-körkort. Det är meriterande med tidigare erfarenheter inom bilbranschen.

Som person är du serviceinriktad, har förmåga att självständigt ta ansvar för ditt arbete och till att arbeta i team. Du är driven, engagerad och som vill ge våra kunder service i världsklass.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Vad vi erbjuder:

Mångfald och Trivsel – Vi välkomnar mångfald och strävar efter en jämn könsfördelning. På Bilbolaget är medarbetarnas engagemang nyckeln till vår framgång. Här har du möjlighet att påverka och trivas.

En stabil arbetsgivare – Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnade bilar med 15 anläggningar i norra Sverige. Bilbolaget ingår i AB Persson Invest som är en familjeägd koncern med anor från 1932. Bli en av oss du också!

Riktigt bra personalförmåner – Hos oss får vi alla ta del av goda resultat i koncernens genom vinstandelsstiftelsen Årsringen samt möjlighet att hyra lägenhet i Åre och stuga i Hemavan. Givetvis har vi också tjänstepension, personalvårdsförmåner och rabatter hos våra bolag.

Ansökan
Ansökan sker löpande med urval och intervjuer så sök gärna redan idag.
Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Har du frågor – kontakta gärna Skadeverkstadschef Martin Holmberg på Martin.holmberg@bilbolaget.com

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. 

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Martin Holmberg
063-3916264
 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning
 • Anställningens omfattning

  Heltid
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse
 • Löneform

  Månadslön
 • Antal lediga befattningar

  1
 • Sysselsättningsgrad

  100%
 • Ort

  Östersund
 • Sista ansökningsdag

  2024-08-05
Ansök till tjänsten