Bilbolaget i Östersund söker medarbetare till Servicecenter

Ansök till tjänsten

Bilbolaget Nord, Servicemarknad, Östersund

Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 10 000 bilar. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 475 medarbetare och finns på 14 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Nu söker vi på Bilbolaget i Östersund en engagerad medarbetare till servicecenter!

Som servicecentermedarbetare består dina arbetsuppgifter främst av reservdelsförsäljning och hantering kring service och bilägande. På Bilbolaget arbetar vi i en flexibel organisation vilket innebär att även andra uppgifter kan vara aktuella såsom arbete i butik och lagerarbete.

Du är en positiv, öppen och säljande person som gärna tar kontakt med kunder och inser vikten av att du gör ett bra intryck. Kommunikationsförmåga och kvalitetsmedvetenhet är en förutsättning för att lyckas hos oss. Vi vill att du har tidigare erfarenhet från bilbranschen med arbete i kundmottagning samt reservdelsförsäljning.
Körkort är nödvändigt.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Ansökan

Tjänsten innebär främst arbete på vardagar samt vissa lördagar. Ansökan sker löpande med urval och intervjuer så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan redan idag!

Anställningen är en tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Servicecenterchef Tommy Wimmerqvist på 063-57 41 60 eller via tommy.wimmerqvist@bilbolaget.com

Varmt välkommen till oss på Bilbolaget i Östersund!

 

 

Kontaktperson

Tommy Wimmerqvist
063-574160
 • Anställningsform

  Tillsvidare anställning
 • Anställningens omfattning

  Heltid
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse
 • Löneform

  Månadslön
 • Antal lediga befattningar

  1
 • Sysselsättningsgrad

  100
 • Ort

  Östersund
 • Sista ansökningsdag

  2022-12-13
Ansök till tjänsten