Bilbolaget i Sollefteå söker Hallvärd!

Ansök till tjänsten

Bilbolaget Nord, Bilförsäljning, Sollefteå

Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 10 000 bilar. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 475 medarbetare och finns på 14 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Vill du ha ett roligt och serviceinriktat sommarjobb där du blir ansiktet utåt mot våra kunder? Vi söker en Hallvärd till Bilbolaget i Sollefteå!  

Vi söker nu dig som är driven, ambitiös och vill arbeta som Hallvärd hos oss på Bilbolaget i Sollefteå under sommaren. Som Hallvärd stöttar du våra säljare i det dagliga arbetet och med kunden i fokus kommer du främst att ansvara för bilhallen och dess utställning och vara behjälplig till säljarna med bl.a. provkörningar.

Du ger alltid kunden ett gott bemötande, samt hjälper dem med frågor i väntan på en säljare eller annan önskvärd personal. Utöver detta ingår vissa administrativa uppgifter.

Vi söker Dig som:

 • Har erfarenhet från ett serviceinriktat arbete
 • Är en glad, social och utåtriktad person som gillar att ha kundkontakt.
 • Tycker om att jobba med andra människor och är bra på att skapa effektiva samarbeten med dina kollegor.

Utöver det är Du flexibel, har lätt för att lära, och är öppen för nya och differentierade arbetsuppgifter. Andra egenskaper som vi uppskattar är att du värdesätter och arbetar för en god stämning på arbetsplatsen och förstår din egen roll i teamet, samt klarar av ett tidvis högt arbetstempo. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska. B-körkort fodras.

Hos oss får du jobba i en positiv och rolig miljö där det alltid händer saker. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är ett vikariat mellan 1/7-2023–30/9-2023. Ansökan och urval sker löpande och kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slutdatum så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan redan idag.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Göran Sahlén på 0611-521026 eller via goran.sahlen@bilbolaget.com

Kontaktperson

Göran Sahlén
0611-521026
 • Anställningsform

  Tidsbegränsad anställning
 • Anställningens omfattning

  Heltid
 • Tillträde

  Efter överenskommelse
 • Löneform

  Månadslön
 • Antal lediga befattningar

  1
 • Sysselsättningsgrad

  100
 • Ort

  Sollefteå
 • Sista ansökningsdag

  2023-06-15
Ansök till tjänsten