Bilbolaget Kiruna söker Transportbilstekniker!

Transportbilstekniker till Kiruna

Som tekniker för lätta transportbilar hanterar du lätta lastbilar och liknande fordon. Du utför och diagnostiserar service och reparationer och ansvarar för att reparationen utförs på ett säkerhets- och kvalitetsmässigt riktigt sätt inom angivna tidsramar och avtal mot våra kunder. Genom ditt yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött.

Vi erbjuder ett spännande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du del av ett härligt gäng och arbetar i modern arbetsmiljö med senaste tekniken och kontinuerliga utbildningar. Tjänsten är placerad i Kiruna och är en tillsvidareanställning.

Vem söker vi?
Till tjänsten söker vi dig som har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, samt B-körkort. Tidigare erfarenhet från denna typ av arbete är meriterande. Det är viktigt att du är serviceinriktad, sätter kunden i fokus och alltid bemöter kunden professionellt. Arbetet kräver att du är noggrann, kvalitetsmedveten, har god prioriteringsförmåga och god datorvana. Du är en ansvarsfull lagspelare som gillar att bidra till helheten.

Har du frågor om tjänsten?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Hans Ranta, tel 0980-39 84 29  och e-post hans.ranta@bilbolaget.com.

Ansökan
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Bilbolaget stävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund. Skicka in din ansökan till hans.ranta@bilbolaget.com senast 14/4 2019.

Välkommen in med din ansökan!