Bilbolaget Luleå söker Skadetekniker!

Vi söker Skadetekniker till vårt Skadecenter i Luleå

I rollen som Skadetekniker tar du hand om skadeärenden när olyckan varit framme. Du kommer du arbeta med krockskadade, främst större reparationer av personbilar och transportbilar. Skador såsom bakskärms-, tak- och tröskelbyten. Du demonterar/monterar själv hela objektet och äger hela skadan.

Hos oss kommer du att ingå i ett härligt team på vårt moderna skadecenter. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning för att hålla dig uppdaterad med den senaste informationen och tekniken, samt erbjuder goda utvecklingsmöjligheter.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vem söker vi?
För oss på Bilbolaget är det viktigt med rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Vi söker vi dig som är noggrann, serviceinriktad och gärna ger det lilla extra till kunden. Du trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi ser gärna att du är intresserad av dagens bilteknik och är van att arbeta både självständigt som i team.

Du som söker måste ha fordonsteknisk utbildning eller motsvarande.  B-körkort är ett krav.

Bilbolaget stävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Har du frågor om tjänsten?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Thomas Fredriksson på tel 0920-20 32 83 eller e-post thomas.fredriksson@bilbolaget.com.

Ansökan
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsterna kan bli tillsatta före sista ansökningsdatum. Skicka in din ansökan till thomas.fredriksson@bilbolaget.com senast 12/7 2019.

Välkommen in med din ansökan!