Personliga Servicetekniker Gällivare, Kalix, Luleå och Piteå

Vi söker Personliga Servicetekniker till  Gällivare, Kalix, Luleå och Piteå.

Att arbeta som personlig servicetekniker innebär att du ansvarar för kunden hela vägen från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning. Du arbetar med felsökning, service och bilreparationer och givetvis kundkontakter.  Syftet med Personlig Servicetekniker är att skapa största möjliga trygghet för kunderna vid kontakten med oss genom att de kontaktar sin tekniker direkt, utan mellanhänder.  I arbetet har du stöd av våra verkstadscoacher, administrativa personal och resurstekniker.

Vi erbjuder ett intressant arbete med goda utvecklings- och förtjänstmöjligheter. Hos oss blir du del av ett härligt gäng och arbetar i modern arbetsmiljö med senaste tekniken och kontinuerliga utbildningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Vem söker vi?
Du bör vara en person som gillar kundkontakter, alltid strävar efter att skapa bra resultat och gärna gör det där lilla extra för kunden.  Till tjänsten söker vi dig som har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, samt B-körkort. Tidigare erfarenhet från denna typ av arbete är meriterande.

Bilbolaget strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrunder.

Har du frågor ?
Vid frågor är du välkommen att kontakta nedan personer:

Gällivare – Tomas Alamaa tel 0970-69 93 29 eller via e-post tomas.alamaa@bilbolaget.com.

Kalix – Anna Säthergren tel 0923-692 02 eller via e-post anna.sathergren@bilbolaget.com.

Luleå – Dennis Norberg på tel 0920-20 32 35 eller via e-post dennis.norberg@bilbolaget.com.

Piteå – Johnny Landgren på tel 0911-22 12 57 eller via e-post johnny.landgren@bilbolaget.com.

Ansökan
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Skicka in din ansökan via e-post till ovan kontaktpersoner senast 12/7 2019.

Välkommen in med din ansökan!