Personlig Servicetekniker till Gällivare!

Som Personlig Servicetekniker arbetar du med felsökning, service och bilreparationer. På ett professionellt sätt erbjuder du våra kunder den för dem bästa lösningen genom fackmannamässiga bedömning och rådgivning. Du ansvarar för kunden hela vägen från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning. Din strävar efter att alltid skapa bra resultat och nöjda kunder.

Vi erbjuder ett spännande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du del av ett härligt gäng och arbetar i modern arbetsmiljö med senaste tekniken och kontinuerliga utbildningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vem söker vi?
Till tjänsten söker vi dig som har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, samt B-körkort. Tidigare erfarenhet från denna typ av arbete är meriterande. Det är viktigt att du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten.

Bilbolaget strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrunder.

Har du frågor om tjänsten?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Tomas Alamaa på tel 0970-69 93 29 eller via e-post tomas.alamaa@bilbolaget.com.

Ansökan
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Skicka in din ansökan till tomas.alamaa@bilbolaget.com senaste 9/1 2019.

Välkommen in med din ansökan!