Bilbolaget Sollefteå söker Personlig Servicetekniker!

Vi söker en Personlig Servicetekniker med några års erfarenhet till vår verkstad i Sollefteå. Viktigt också att du delar våra grundläggande värderingar, som till exempel att kunden är vår största tillgång. Tjänsterna innebär ett intressant arbete och för rätt personer goda utvecklings- och förtjänstmöjligheter.

Som Personlig Servicetekniker kommer du att arbeta självständigt med ett brett arbetsområde där du tar hand om kunden och hjälper denne med alla förekommande arbeten. Syftet med Personlig Servicetekniker är att skapa största möjliga trygghet för kunderna vid kontakten med oss. Det kräver att du som person är lyhörd, positiv och tydlig för att kunna förstå kundens behov samt kunna beskriva hur dessa ska lösas. Eftersom vi ska ge våra kunder bästa tänkbara service är det viktigt att du känner ansvar för din del av vårt kvalitetstänkande, nöjda kunder är det bästa vi vet. Körkort är nödvändigt.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Din ansökan mejlar du till Sven-Åke Eriksson, sven-ake.eriksson@bilbolaget.com

Vid frågor kontakta Sven-Åke på telefon 0620-574 16 eller via mejl sven-ake.eriksson@bilbolaget.com

Ansökan sker löpande med urval och intervjuer. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Sista ansökningsdag är måndag den 30 september 2019.

 

Bilbolaget ingår i koncernen Persson Invest och är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia personbilar samt Renault och Dacia transportbilar. I Östersund och Norrbotten representerar vi även Ford personbilar och transportbilar. Vi säljer över 10 000 stycken nya och begagnade bilar i Norrland. Vi finns på 14 orter i norra Sverige från Härnösand i söder till Kiruna i norr och är uppdelade i två bolag – Bilbolaget Nord och Bilbolaget Norrbotten. Omsättningen år 2017 uppgick till cirka 2.5 miljarder kronor.