Bilbolaget Umeå söker Personlig Servicetekniker!

Vi söker blivande Personlig Servicetekniker till vår verkstad i Umeå. Några års erfarenhet är meriterande. Det är viktigt att du delar våra grundläggande värderingar, som till exempel att kunden är vår största tillgång. Tjänsten innebär ett intressant arbete och för rätt personer goda utvecklings- och förtjänstmöjligheter.

Som Personlig Servicetekniker kan du påverka din arbetsdag och bestämma hur du ska ta hand om dina kunder och deras önskemål. Syftet med Personlig Servicetekniker är att skapa största möjliga trygghet för kunderna vid kontakten med oss genom att de kontaktar sin tekniker direkt, inga mellanhänder. Du har stöd av våra verkstadscoacher, administrativa personal och resurstekniker. Det kräver att du som person är lyhörd, positiv och tydlig för att kunna förstå kundens behov samt kunna beskriva hur dessa ska lösas. Eftersom vi ska ge våra kunder bästa tänkbara service är det viktigt att du känner ansvar för din del av vårt kvalitetstänkande, nöjda kunder är det bästa vi vet. Utbildning sker löpande och resor i tjänsten förekommer. Som anställd på Bilbolaget är du delaktig i vinstandelsstiftelsen Årsringen. Körkort är nödvändigt.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Information/ansökan
Har du frågor är du välkommen att kontakta verkstadschef Björn Eriksson på 090-17 71 02 eller bjorn.eriksson@bilbolaget.com. Ansökan sker löpande med urval och intervjuer. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

 

Bilbolaget ingår i koncernen Persson Invest och är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia personbilar samt Renault och Dacia transportbilar. I Östersund och Norrbotten representerar vi även Ford personbilar och transportbilar. Vi säljer över 10 000 stycken nya och begagnade bilar i Norrland. Vi finns på 14 orter i norra Sverige från Härnösand i söder till Kiruna i norr och är uppdelade i två bolag – Bilbolaget Nord och Bilbolaget Norrbotten. Omsättningen år 2017 uppgick till cirka 2.5 miljarder kronor.