Gör LIA/praktik på Bilbolagets marknadsavdelning

Ansök till tjänsten

Bilbolaget Nord, Administration

Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 10 000 bilar per år. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 475 medarbetare och finns på 14 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Vi på Bilbolagets marknadsteam tar nu emot en LIA/praktikant som vill utvecklas tillsammans med oss inom digital kommunikation och kampanjer. 

Ta chansen att göra LIA/praktik på en dynamisk arbetsplats där ingen dag är den andra lik.

Vårt team består idag av en marknadschef och två marknadssamordnare. Tillsammans stöttar vi våra kollegor i hela Bilbolaget med marknadsaktiviter för att understödja vår försäljning av bilar, service, tvättar, drivmedel, hyrbilar, tillbehör med mera. Detta gör vi genom digital marknadskommunikation, kundevent, annonsering och kampanjer.

Vi tror att du som vill göra LIA/praktik hos oss genomgår en eftergymnasial utbildning inom exempelvis kommunikation, digital marknadsföring, design eller journalistik. Tidigare erfarenhet av sociala medier, design och grafisk produktion kan också vara till hjälp. En vanlig dag hos oss kan bestå av att skapa och posta inlägg på våra sociala medier, jobba med digital marknadsföring samt eventplanering.

Som praktikant hos oss är du placerad i Östersund och jobbar nära ihop med övriga marknadsteamet men har självklart nära kontakt med både företagsledningen och alla våra kollegor över hela norra Sverige. Vi skapar tillsammans med dig en plan för hur din LIA/praktikperiod ska se ut, så du känner att vi berör de olika områdena som du vill ha fokus på!

Vi är öppna för olika praktikperioder beroende på dina önskemål och förutsättningar.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Vi välkomnar därför praktikanter med olika bakgrund.

Ansökan sker löpande med urval och intervjuer. 

Varmt välkommen att höra av dig om du har frågor eller funderingar!

Kontaktperson

Carina Hägglund
063-574192
 • Anställningsform

  Tidsbegränsad anställning
 • Anställningens omfattning

  Heltid/Deltid
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse
 • Löneform

  Månadslön
 • Antal lediga befattningar

  1
 • Sysselsättningsgrad

  100%
 • Ort

  Östersund
 • Sista ansökningsdag

  2024-06-28
Ansök till tjänsten