Verkstadscoach med teknisk inriktning

Nu söker vi en verkstadscoach med ett stort tekniskt intresse till vår anläggning i Gällivare. Som verkstadscoach jobbar du med att leda och stödja en grupp personliga servicetekniker så att det dagliga arbetet i verkstaden fungerar utan problem och att uppsatta mål nås. Du fungerar även som administrativ och teknisk support till teknikerna. För att återkoppla, ge information och planera dagens verksamhet håller du regelbundna möten med din personal. Tillsammans med gruppen utvecklar du verkstadsarbetet för att på bästa sätt nå uppsatta mål vad gäller både kundnöjdhet, kvalitet och ekonomiska resultat.

Ett krav för att söka är att du har B-körkort samt fordonsteknisk utbildning eller motsvarande lägst gymnasienivå. Alternativt mångårig erfarenhet inom yrket. För att du ska lyckas i tjänsten krävs goda tekniska kunskaper inom fordonsservice. Utöver detta ser vi gärna att du har goda referenser på dina lysande färdigheter i att ta hand om kunder och leda medarbetare. Har du tidigare haft en arbetsledande roll är det meriterande.

Som person är du ödmjuk och lyhörd och har förmågan att engagera medarbetarna och stötta dem i med- och motgång. Du värdesätter och strävar efter ett sammansvetsat team med god sammanhållning. Du har ett starkt kundfokus och förstår vikten av nöjda kunder och långvariga relationer och coachar aktivt teknikerna i att uppnå just det.

Vi erbjuder ett spännande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en intressant och dynamisk bransch. Hos oss blir du del av ett bra gäng och arbetar i modern arbetsmiljö med senaste tekniken och kontinuerliga utbildningar.

Ansökan Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Bilbolaget stävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Sista ansökningsdatum är den 6/10.
Skicka in CV samt personligt brev per mejl till jorgen.ohman@bilbolaget.com samt till tomas.alamaa@bilbolaget.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Jobbtyp: Heltid, Fast