Alltid stort urval av takboxar

Välkommen till Bilbolaget Härnösand och Sollefteå!

Vi har ett stort urval av takboxar som passar både bil och behov. Vi hjälper dig att välja rätt takbox till din bil, här nedan ser du ett urval av takboxar som finns hos oss. Varmt välkommen in till oss på Bilbolaget i Härnösand och Sollefteå

Takbox Thule Motion XT XL

500 liter. Snygg och rymlig takbox med smarta funktioner och användarvänlig design. Det nya SlideLock-system med separata lås- och öppningsfunktioner, låser automatiskt locket på plats och indikerar när boxen är ordentligt stängd.

Pris 10.999 kr

Takbox Thule Motion XT XXL

610 liter. Snygg och rymlig takbox med smarta funktioner och användarvänlig design. Det nya SlideLock-systemet med separata lås- och öppningsfunktioner, låser automatiskt locket på plats och indikerar när boxen är ordentligt stängd.

Pris 12.999 kr

Takbox Volvo Travel Premier

Den aerodynamiskt utformade designen har optimerats för att ge minimalt luftmotstånd och vindbrus, och det sportiga uttrycket förstärks av den högblanka, svarta färgen. Volym 430 liter,

Pris 12.900 kr

DELBETALA MED CARPAYKORT.
INGEN RÄNTA. INGA AVGIFTER.

CarPaykortet är helt kostnadsfritt, för mer information prata med oss eller gå in på carpay.se

Kontakta oss

Erbjudandet gäller endast hos Bilbolaget Härnösand och Sollefteå, kan ej kombineras med andra avtal och rabatter. Reservation för eventuella tryckfel.