Sunfleet

Sveriges största bilpool.

Det självklara valet

Behöver ni tillgång till bil ett par timmar i veckan utan att äga bilen själv så är det självklara valet Sunfleet – Sveriges enda nationella bilpool med enbart miljöbilar i fordonsflottan.

Bilbolaget och Sunfleet

Sunfleet är Sveriges största bilpool med mer än 460 bilar i fordonsflottan. Som medlem i Sunfleet så kan du ”dela bil” i alla orter där vi finns verksamma. Är du medlem i Umeå kan du lika gärna boka en bil när du är på semester som när du är på affärsresa i exempelvis Göteborg. Det är vad vi kallar frihet! Franchisetagare för Bilpoolen i Umeå är Bilbolaget.

Boka när det passar dig, varsomhelst

Glöm stressande öppettider. Du bokar enkelt din bil på nätet eller laddar ner Sunfleets smartphoneapp. Bilnyckeln finns i bilen, du öppnar med din mobil.

Säkra miljöbilar

Som medlem har du tillgång till ca 350 nya och säkra miljöbilar från Luleå i Norr till Malmö i söder.

Slipp allt krångel

Slipp allt krångel med service och tvätt. Betala bara för den tid du använder bilen och kom ihåg att även drivmedel och försäkring ingår i priset.

Tjänsteresor

Sunfleet erbjuder företag, organisationer och myndigheter ett kostnadseffektivt och hållbart sätt att resa i tjänsten.

Sänk transport och administrationskostnader och stärk samtidigt företagets miljöprofil. Få koll på era resekostnaderna genom månadsfakturering med körjournal specificerad efter ert behov. Oavsett om du vill ha körning specificerad per anställd, avdelning, kostnadsställe eller projekt så löser vi det.

Slipp reparationer, service, tvätt och parkering, när ni kör Sunfleet bilpool ingår allt.

Bilpool för högskola och studenter!

En bilpool på campus som kan användas av både anställda under arbetstid och studenter på kvällar och helger bidrar bland annat till:

  • Minskat behov av parkeringsplatser på campus
  • Ett klimateffektivt resande
  • En enkel administration

Allt inkluderat i priset, även drivmedel och försäkring. Ett prisvärt alternativ för studenter som kan boka bil per timme.

Vill du veta mer om Sunfleet Bilpool?

Kontakta oss