Tillbehör till Renault

Anpassa din bil

Vill du ge din Renault ännu mer personlighet? Skyddsfunktioner, anpassade funktioner, lösningar för att underlätta lastning, multimediautrustning med mera. Vi har allt du behöver för att skapa din alldeles egen Renault och se till att körningen blir ännu mer avslappnande.

Häftiga körupplevelser

Körglädje

Det finns Renault-bilar … och så finns det din Renault. Ge efter för dina begär med tillbehör och personifierade funktioner som gör den unik!

Skapa din egen stil

Lättmetallfälgar, backspegelkåpor, dekaler, instegslister, inredningsdetaljer … Det är bara fantasin som sätter gränser när du personifierar din Renault.

En multimedia-lounge på hjul

Förvandla din Renault till en multimedia-lounge med bärbara DVD-skärmar och ett ljud värdigt en konsertsal med högtalarpaketet Focal 8.1 – dina resor kommer att förändras i grunden.

Gör livet enklare

Superpraktiskt

Renault-tillbehör är otroligt funktionella och säkra, och på samma gång extremt lättanvända och attraktiva. Du har allt du behöver!

Transportera mer, på ett bättre sätt

Cykelturer, en flytt, semestrar … det finns många tillfällen då du verkligen behöver utnyttja lastutrymmet i din Renault på bästa sätt. Med Renault-tillbehör som takräcken, cykelhållare och förlängningsbart bagageutrymme kan du uppfylla alla dina behov och önskemål.

Njut av vardagskomfort

Gör din Renault ännu mer praktisk med våra många inredningsalternativ för kupén. Du kan välja bland nät, galler och förvarningsplatser som är utformade för att optimera det tillgängliga utrymmet. Om du dessutom vill skydda interiören och se till att den fortsätter se ut som ny kanske du är intresserad av vårt urval av golvmattor också.

Känn dig helt trygg bakom ratten

Du kan känna dig lugn med din Renault. För att skydda den mot inbrott erbjuder vi ett inbyggt larmsystem med lyftskyddsmodul. Om du kör i tuffa vinterförhållanden finns det snökedjor som ser till att du aldrig förlorar väggreppet. Och för att helt bli av med stressen kan du skaffa en tredje nyckel till ett mycket attraktivt pris.

Din verksamhet förtjänar det allra bästa

Proffs

Renaults modellprogram för företag har allt som proffsen behöver. Våra tillförlitliga, praktiska och lättanvända tillbehör hjälper dig att bedriva verksamhet på ett bättre sätt.

Bli effektivare

Klädhängare, armstöd, bagageutrymmesskydd och system för att ordna bagaget, dragkrokar, handsfree-kort, tillbehör till telefonen osv. Med Renault-tillbehör sparar du tid och ökar tryggheten.

Anpassa transportbilen efter dina behov

Med Kangoo, Trafic och Master kan du välja den transportbil som bäst passar dina behov. Och för att se till att den är perfekt för ditt arbete har vi tagit fram ett specialdesignat tillbehörssortiment med bland annat dragkrokar, hållare, skyddskomponenter och särskilda layouter. En ännu mer praktisk och effektiv arbetskamrat!

Behöver du något annat?

Se fullständiga tillbehörsbroschyrer för varje modell hos Renault.

Gå till renault.se