Miljövänlig biltvätt – dygnet runt!

Välkommen att tvätta din bil hos oss!

Vi har öppet dygnet runt och du kan enkelt betala med ditt kort. Har du Volvo-, Renault- eller CarPay-kort får du alltid bonus, och dessutom 20% rabatt på alla tvättprogram. Slipp gör-det-själv hallen och sväng förbi när det passar dig, enkelt och snabbt. Dessutom så kan du känna dig trygg med att våra biltvättar är både skonsamma och miljövänliga.

  • Bonus och 20% rabatt

  • Enkelt och snabbt

  • Du slipper göra det själv

  • Miljövänligt

  • Skonsamt

  • Dygnet-runt-öppet

NYHET!
Nu lanserar vi Greenium i våra biltvättar
– ett tvättmedel gjort på växter!

Vi introducerar GREENIUM i våra biltvättar!
Våra biltvättar är bland de första i Sverige med det växtbaserade tvättmedlet Greenium. Resultatet blir bättre glans i lacken, med minimal miljöpåverkan. Det är viktigt för oss att göra ett så litet avtryck som möjligt på miljön. Därför återvinns inte bara det mesta av vattnet från vår biltvätt. Vi har också det växtbaserade tvättmedlet Greenium som standard på vår automattvätt. Bättre glans med minimal miljöpåverkan Greenium innehåller växtbaserade tensider i stället för de petroleumbaserade (som finns i många traditionella tvättmedel), vilket ger minimal miljöpåverkan vid tvätt. Dessutom visar tester att tvättresultatet ger en bättre glans i bilens lack, jämfört med ledande konkurrenter på marknaden*.

*Tester från RISE (fd. Statens Provningsanstalt) visar att i 2 av 3 vinklar uppmäts en högre glans jämfört med resultatet från ledande konkurrent på marknaden.

 

Varför behöver man tvätta bilen?

Regelbunden tvätt skonar både lack, glas och gummi, samt förhindrar att smuts ligger och skaver mellan ytor där rost kan få fäste. Dessutom är en ren bil mycket snyggare.

I våra dygnet-runt-öppna anläggningar kan du passa på att skämma bort bilen lite extra. Vi har flera olika tvättprogram och du kan välja program både med och utan borstar. Så skonsamt som du själv önskar.

“2 000 ton olja och 5 ton tungmetaller släpps varje år ut i vår natur på grund av biltvättning på gatan eller garageuppfarten.”

Vi värnar om miljön

Alla våra anläggningar är miljöcertifierade. På soliga dagar driver vi flera av våra anläggningar med solenergi och dessutom tar vi tillvara de mesta av regnvattnet. Vi jobbar även med att byta ut alla kemikalier till helgröna alternativ och det känner vi oss mycket stolta över. Ren bil och ett rent samvete.

 

 

Här kan du tvätta din bil!

Tvätta Boden
Tvätta Luleå
Tvätta Piteå
Tvätta Skellefteå
Tvätta Umeå
Tvätta Örnsköldsvik
Tvätta Östersund
Tvätta Härnösand

Välkommen!

 

Kom igång med Volvokort och CarPay

Både kortet och appen är helt kostnadsfria. För mer information prata med oss eller gå in på carpay.se

Till ansökan