Ford Transit Connect

Den perfekta arbetspartnern

 

GÖR JOBBET

En av Sveriges mest populära skåpbilar och ditt mobila kontor med innovativ förarassistansteknik, smarta förvaringslösningar och upp till 3,6m3 flexibelt och lättåtkomligt lastutrymme med genomlastningslucka. Allt för att förenkla ditt dagliga arbete.

 

Pris från
262.280 kr exkl. moms

JUST NU!
Vinterhjul på köpet – värde upp till 17.272 kr exkl. moms

Transitmodellernas typiska robusthet, tålighet och funktionalitet finns kvar i funktioner som den geniala mellanväggen, flexibla främre passagerarsäten och en nyttolastkapacitet på 870 kg. Men den här exceptionellt sofistikerade skåpbilen på ett ton är nu dessutom utrustad med praktiska körhjälpsfunktioner som i många fall inte är tillgängliga i dagens bilar. Andra handsfreefunktioner hjälper föraren att hålla sig ansluten, kontrollera och hålla översikt på hastigheten och till och med skydda fotgängare som kommer i bilens färdväg. Den uppdaterade tekniken har även lett till förbättrad bränsleekonomi och lägre utsläpp, vilket så klart även ger lägre driftskostnader. Transit Connect kan även köras på etanol.

Välkommen in och provkör!

Vi säljer Ford i;
Kiruna, Gällivare, Luleå, Piteå, Kalix, Skellefteå, Lycksele, Strömsund, Sollefteå och Östersund.

Jag är intresserad, ring upp mig!

Fyll i samtliga fält så tar vi kontakt med dig så snart som möjligt!

Vi säljer Ford i Kiruna, Gällivare, Luleå, Piteå, Kalix, Skellefteå, Lycksele, Strömsund, Sollefteå och Östersund.
Erbjudandet avser Transit Connect Skåp Trend 1.0L Ecoboost E85 100 hk. Bränsledekl. bl. körning: WLTP 5.7 – 7.3 l/100 km, CO2 149 – 165 g/km. Miljöklass Euro 6D-Temp. Garanti gäller 5 år eller 15 000 mil. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Erbjudandet gäller till och med 31 mars 2023 och kan ej kombineras med andra avtal eller rabatter. Med reservation för eventuella prisjusteringar och tryckfel.