För dig som behöver Tvätta

Tvätta bilen

Vill du få bort smutsen från grusvägarna,
bli av med vägsaltet, eller bara få en fin bil inför helgen?

På våra Tvätta-anläggningar kan du tvätta bilen på ett smart,
smidigt och skonsamt sätt – för lacken, miljön och plånboken.

Vi finns för dig som behöver Tvätta.

En biltvätt i framkant

För oss på Bilbolaget är det viktigaste att din bil blir ren och fin. Därför har vår biltvätt extra skonsamma borstar, heltäckande underspolning och lutande sidoborstar. Dessutom erbjuder vi specifik fälgtvätt, däckglans och premiumvaxer.

Tvätta

Tvättprogram för alla tillfällen

Att tvätta bilen regelbundet gör den inte bara fin att titta på, det kan också förebygga skador och slitage. Med våra tvättprogram kan du välja rätt tvätt för varje tillfälle och se till så att din bil alltid har ett skinande yttre.

SE INNEHÅLL

Tvätta bilen med mobilen

Med appen ”Tvätta Biltvätt” behöver du inte ens lämna bilen för att tvätta den. Du kan enkelt kolla hur lång kö det är, välkja tvättprogram och betala säkert med några få klick. Appen är självklart gratis och ger dig dessutom billigare tvättar.

KOM IGÅNG DIREKT 

En grönare biltvätt

Det är viktigt för oss att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Därför är vår biltvätt ISO-certifierad, uppfyller Naturvårdsverkets riktvärden och lever upp till kommunens krav.

LÄS MER OM VÅRT MILJÖARBETE

Alltid ren bil med
våra abonnemang

Genom att tvätta bilen regelbundet behåller du värdet bättre. Nu kan vi erbjuda ett förmånligt abonnemang för både dig som privatperson och som företagare. Välj nivå, betala ett fast lågt månadspris och tvätta bilen när det passar dig.

SE PRISER

Vi renar utsläppen och återvinner vattnet

Varje år släpps 2000 ton olja och 5 ton tungmetaller ut i vår natur på grund av biltvätt på gatan eller garageuppfarten. Vi renar alla våra utsläpp och återvinner 92% av allt vatten

LÄS MER

Lös in din bonus mot fler tvättar

Varje gång du betalar med Carpay, Volvo- eller Renaultkortet får du bonus. Bonusen kan du sedan lösa in när du till exempel tankar på Tanka eller tvättar på Tvätta. I appen Carpay kan du hålla koll på din bonus, erbjudanden och mycket annat som rör din bilekonomi.

SKAFFA CARPAY

Nu lanserar vi Greenium
– ett tvättmedel gjort på växter

Vår biltvätt är bland de första i Sverige med det växtbaserade tvättmedlet Greenium. Din bil blir minst lika ren och får bevisat bättre glans i lacken med minimal miljöpåverkan.