Om Bilbolaget

Det smidiga bilägandet

Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv, där vårt mål är att du som kund ska kunna vända dig till oss när det gäller allt som har med bilägande att göra. Här erbjuder vi också ett stort utbud av extra förmåner till omkring 50 000 Volvokortskunder.

Tillgängliga, kompetenta och omtänksamma

Hos oss möts du av tillgängliga, kompetenta och omtänksamma medarbetare. Idag är vi totalt omkring 380 medarbetare, fördelade på 14 orter i norra Sverige. Kort och gott din kompletta bilanläggning för det smidiga bilägandet!

Funnits sedan 1932

Bilbolaget har funnits sedan 1932 och är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia personbilar samt Renault transportbilar. I Östersund och Norrbotten representerar vi även Ford personbilar och transportbilar. Vi säljer över 10 000 st. nya och begagnade bilar i Norrland. Vi finns på 14 orter i norra Sverige från Härnösand i söder till Kiruna i norr. Bilbolaget tar hand om allt som har med kundens bilägande att göra. Allt för ett smidigt bilägande – där våra värdeord är omtanke, tillgänglighet, kompetens. Omsättningen år 2019 uppgick till ca 2,7 mdr.

Bilbolaget Nord AB är ett företag i Persson Invest koncernen.
Företaget har F-skattsedel och har organisationsnummer 556052-5692.

 

Bilbolaget tar hand om allt som har med kundens bilägande att göra. Allt för ett smidigt bilägande – där våra värdeord är omtanke, tillgänglighet, kompetens.

VD och styrelse

Exekutiva befattningar, Bilbolaget Nord AB

Bredhe, Martin (f. 1967), VD

Styrelse och andra övervakande befattningar, Bilbolaget Nord AB

Bredhe, Martin (f. 1967), VD
Rentzhog, Björn (f. 1969), Ordinarie ledamot, Styrelseordförande
Persson, Marja (f. 1978), Ordinarie ledamot
Olovsson, Monica (f. 1964), Ordinarie ledamot

Tillsynsbefattningar

Helgesson, Lars Olov (f. 1960), Revisor
Henriksson, Mats (f. 1958), Revisorssuppleant
Deloitte AB, Revisionsbyrå

Övriga befattningar

Persson, Bob (f. 1950), Extern firmatecknare