Upptäck våra bilar

mrf_logo_black

Bilbolaget är medlem i MRF

MRF (Motorbranschens riksförbund) anser att det är alla konsumenters rättighet att få en seriös, trevlig och rolig upplevelse när de köper bil, oavsett om den är ny eller begagnad. Vem glömmer någonsin glädjen av att sätta sig bakom ratten i en nyinköpt bil och köra iväg på den första åkturen? Tyvärr finns det alldeles för många exempel på att bilköpet blev en dyr och kostsam plåga där köparen känner sig lurad eller missledd.

Varför då?

Svaret är att bilköpet är för många en svår process med många fallgropar. Det är oftast ett viktigt köp för den enskilde som omfattar mycket pengar och där det gäller att veta vilka rättigheter och skyldigheter man har som konsument och vilka krav man kan ställa på säljaren?

Våra anläggningar

I våra butiker finns intressanta, aktuella erbjudanden för dig som är Volvo, Renault, Dacia eller Fordägare. Här hittar du ett omfattande sortiment av bilrelaterade produkter, originaldelar och tillbehör för Volvo, Renault, Dacia & Ford, ett brett bassortiment för alla tillfällen året runt samt ett stort antal säsongsanpassade varor. Här möter du också en kunnig och engagerad personal.