Bilbolaget PlusGaranti

ENKLARE KAN DET INTE BLI

Bilbolaget PlusGaranti – Upp till 2 års garanti

Vi vill ge våra kunder ett bekvämt, enkelt och tryggt begagnatköp. Därför erbjuder vi dig en extra bra garanti, som gäller i upp till 2 år. Garantin är en av de mest generösa på marknaden. För att få veta vilken garanti som gäller för bilen du är intresserad av – kontakta någon av våra säljare!

Bilbolaget PlusGaranti 24 månader

Personbilen ska vara under 5 år (räknat från första registreringsdatum).
• Max 10.000 mil vid köptillfället.
• Gäller i 2 år från köpedatum eller max 2.000 mil.

Bilbolaget PlusGaranti 6 månader

Volvo personbilen ska vara under 5 år (räknat från första registreringsdatum).
• 10.001-15.000 mil vid köptillfället.
• Gäller i 6 månader från köpdatum eller max 500 mil.

Service och Försäkring

För att garantin skall gälla måste du serva din bil enligt tillverkarens serviceplan vid någon av Bilbolagets verkstäder eller av oss anvisade verkstäder.

Hyrbil vid Service

För att ditt verkstadsbesök skall bli så smidigt som möjligt erbjuder vi dig hyrbil till ett mycket förmånligt pris. Våra Personliga Servicetekniker ger dig aktuellt pris när du bokar din service och förbereder så att en bil väntar på dig när du lämnar in din bil till verkstaden.

Kvalitetstestade bilar

Alla våra bilar genomgår ett omfattande test innan de kommer ut till försäljning.

Bytesrätt i 30 dagar

Även med alla garantier i världen kan det hända att man som bilköpare drabbas av tveksamhet dagarna efter köpet. Med Bilbolaget PlusGaranti har du alltid rätt att byta ut din nyköpta bil mot någon annan i vårt stora urval. Du har bytesrätt i 30 dagar och max 100 mil. Avmontering av eventuella monterade tillbehör tillkommer samt eventuellt skifte av sommar/vinterdäck.

Rabatt och bonus med CarPay och CarPay-kortet

CarPay-kortet ger dig rabatt på bland annat drivmedel och tvätt, räntefri delbetalning i fyra månader och bonus på alla dina köp. Med appen CarPay kan du se allt från saldo och transaktioner till sparkonto, finansiering, erbjudanden och inte minst din bonus. Intjänade bonuscheckar kan lösas in direkt via appen mot drivmedel på Tanka eller biltvätt på Tvätta. Läs mer om CarPay

Sist men inte minst

Det ska vara tryggt och enkelt att äga bil. Vi vill att du ska trivas hos oss så mycket att du kommer tillbaka när du känner för att byta bil nästa gång.

Vill du veta mer om Bilbolaget PlusGaranti?

Hämta produktblad