Bilbolaget Komplett – Begagnad bil inklusive allt!

Att köpa sig en ny, begagnad bil på den privata marknaden kan vara en utmaning. Här på Bilbolaget vill vi se till att du får ett bekvämt, enkelt och tryggt begagnat-köp, där du lämnar vår bilhall med vetskapen om att bilen du köpt hos oss har genomgått noggranna kontroller av våra licensierade servicetekniker innan den säljs vidare. Vi har därför tagit fram Bilbolaget Komplett till dig som handlar begagnad bil hos oss.

 Bilbolaget Komplett är en fantastisk paketlösning som går att applicera på nästintill alla våra begagnade bilar. Paketet innehåller unika förmåner vad gäller garanti, finansiering, försäkring och service, samt en enkel samlad betalningslösning. Allt det som du ändå måste ta tag i vid köp av ny bil – men med förmånliga villkor och kostnader.

Begagnade bilar redo för leverans

Allt i ett för ditt begagnat-köp

Upp till 24 månaders garanti

I Bilbolaget Komplett finns tillgång till Bilbolaget egna PlusGaranti, eller Volvos Selekt-garanti som ger dig upp till 24 månaders garanti beroende på bilens ålder och körsträcka. Garantierna är bland de mer generösa på marknaden.

Volvo Selekt
gäller på Volvo-bilar som både ser ut och känns som en helt ny Volvo, men säljs till begagnat pris. Volvo Selekt motsvarar nybilsgaranti, då dessa bilar är noggrant utvald och certifierade av oss efter utförliga kvalitetskontroller. Vi märker tydligt upp bilarna som är Volvo Selekt både i bilhall och på vår hemsida så du vet vilka bilar det gäller. Bilbolagets Plusgaranti gäller på de flesta märken av personbil som inte är äldre än 5 år (räknat från första registreringsdatum), och ska ha gått max 10.000 mil vid köptillfället. Om den bil du tittar på är en Volvo under 5 år men har gått lite mer — mellan 10.001-15.000 mil vid köptillfället — så har du 6 månaders Bilbolagets Plusgaranti från köpdatum.

Garantin inkluderas i den begagnade bilens pris. För att garantin skall gälla måste du serva din bil enligt tillverkarens serviceplan vid någon av Bilbolagets verkstäder eller av oss anvisade verkstäder. Garantibeviset lämnas till dig i samband med leverans av bilen, förvara det gärna i bilen så du alltid har det med dig

Försäkring

I Bilbolaget Komplett ingår 6 månaders fri försäkring hos Volvia på samtliga märken. Med Volvias försäkring blir både skadereglering och reparation smidigare och snabbare. Volvia erbjuder även snabb och kunnig hjälp dygnet runt när du behöver den som mest, du har besked inom 24 timmar vid skada.
Volvia har en förnyelsegrad på 95%, vilket betyder att deras kunder är så pass nöjda att de väljer att stanna med dem år efter år. De har även smarta appar med fotobesiktning om du råkar ut för en skada för att göra allt smidigare för dig.
Volvias försäkring täcker det mesta, från urladdade batterier till förlorade bilnycklar. Volvia har även en av marknadens mest omfattande maskin- och elektronikskydd. Du anpassar din försäkring efter dina behov, och du kan själv anpassa körsträcka, självrisk och tillägg i Volvias app ”Volvia in-car app” eller på webben. Föredrar du att få hjälp personligen så finns de självklart även tillgänglig via telefon, dygnet runt. Det spelar ingen roll om du är utomlands eller inom Sverige när något händer.

Serviceavtal

Med Kompletts förmånliga serviceavtal betalar du en fast månadskostnad för service i stället för en större utgift när bilen ska servas. Månadskostnaden är för närvarande 269kr/mån (elbil för närvarande 169kr/mån), upp till 36 månader/1500 mil per år. Gäller Volvo, Ford, Renault, Dacia och Polestar.

Planerar du service på andra verkstäder än på Bilbolagets verkstäder så har du möjlighet att lägga till 100 kr/mån för att kunna ta bilen till en auktoriserad märkesverkstad på annan ort.

Hyrbil vid service

För att ditt verkstadsbesök ska bli så smidigt som möjligt ingår hyrbil vid service när du har Bilbolaget Komplett. Tala med din servicetekniker om villkor. Våra Personliga Servicetekniker ser till så att en bil väntar på dig när du lämnar in din bil till verkstaden.

Finansiering

Förmånlig och trygg finansiering via Volvofinans för dig som köper bil hos oss. Förmånligare ränta och inga uppläggnings- eller aviavgifter tillkommer. Lånebesked får du på direkten av våra säljare. Ta ditt billån hos oss så får du tillgång till hela Bilbolaget Komplett. Då räntor varierar från dag till dag så är du varmt välkommen att kontakta oss för att få dagsaktuell räntenivå.

Allting samlat på CarPaykortet

Har du hört talats om Volvokortet? CarPaykortet är mer eller mindre samma sak i ny förpackning. Med CarPaykortet har du alltid rabatt på bland annat drivmedel och tvätt, och får bonus på alla dina köp. Smidig betalning med CarPay när du lämnar in din bil till vår verkstad, där du kan välja att delbetala räntefritt i fyra månader. Gäller även i vår butik. 60 dagars helt räntefri betalning på övriga privata köp. Intjänade bonuscheckar kan lösas in direkt via appen mot drivmedel på Tanka eller biltvätt på Tvätta. Inuti appen CarPay kan du se ditt saldo, dina transaktioner, din finansiering och försäkring, samt personliga erbjudanden och inte minst din bonus. Det finns även ett sparkonto med förmånlig fast ränta på 3.75%. För dig som vill ha ordnad bilekonomi och allt på samma ställe erbjuder CarPay en fantastisk lösning. CarPay tar inte ut någon kortavgift eller annat, utan är helt gratis för dig att skaffa. Superenkelt att koppla till Apple och Google Pay. Läs mer om CarPay

Bytesrätt i 30 dagar

Det kan hända att man som bilköpare drabbas av tveksamhet dagarna efter köpet. Med Bilbolaget Komplett har du alltid rätt att byta ut din nyköpta bil mot någon annan i vårt stora urval inom 30 dagar. Gäller byte till en likvärdig bil i samma eller högre prisklass samt att man hunnit köra max 100 mil. Kostnad för iordningsställande och eventuella skador som uppstått, samt avmontering av eventuella monterade tillbehör tillkommer. Har du frågor eller funderingar så finns alltid säljare redo att svara på dina frågor gällande detta.

Kvalitetstestade bilar

Alla våra begagnade bilar genomgår omfattande tester och verkstadsbesök innan de kommer ut till försäljning. Detta gör vi för att du ska känna trygghet i att du köper en bra och stabil bil utan gömda defekter, något som tyvärr ofta förekommer i privata transaktioner. Vi erbjuder vår kunskap och våra råd där du känner att du inte riktigt har full koll. Med Bilbolaget Komplett i bagaget så lämnar du vår anläggning försäkrad mot det mesta, och ser till att du känner dig trygg längsmed vägen. Det ska vara enkelt att äga bil, och vi på Bilbolaget hjälper dig hela vägen. Välkommen in!

Vill du veta mer om Bilbolaget komplett?

Kontakta din närmaste anläggning.

Kontakta oss

Våra senast inkomna bilar