Nya Dacia Duster

Mer Duster än någonsin

Generation 3 av framgångssagan Duster är här! Med en ny, självsäker design är den lika kapabel och mångsidig som tidigare generationer. Utrymmen har utökats och fyrhjulsdriften har förbättrats. Du håller dig uppkopplad med en 10-tums pekskärm och Connected Services som uppdaterar kartor och trafikinformation i realtid. Trådlös smartphone-spegling kompatibel med Apple och Android. Arkamys 3D-ljudsystem och noggrannt utvalda appar är anpassade för att ge dig den bästa upplevelsen på din färd.
 
För första gången erbjuds modellen som en elhybrid, för att du ska kunna njuta av en dynamisk körupplevelse utan laddstress. Med reptåliga material, hög markfrigång och en förbättrad angreppsvinkel är nya Duster redo för alla utmaningar. 
 
Finns nu redo för beställning.

10” Multimediaskärm

Kartor och trafikinformation uppdateras i realtid, Connected Services, smartphone-spegling för smartphone, Arkamys 3D-ljudsystem, m.m.

Finns som hybrid

Njut av en dynamisk körupplevelse utan laddstress.

Smarta förvaringsutrymmen

Dra nytta av interiörens rikliga förvaringsutrymmen som rymmer 28,9L till dina förnödenheter.

Fördelar med HYBRID 140

För första gången erbjuds Duster med hybridmotor, HYBRID 140. Vid stadskörning sker upp till 80%1 av färden enbart på el och förbrukningen reduceras med upp till 40%1. Den erbjuder smidig körning med automatisk växellåda med flera lägen och en tyst start med eldrift för ökad körkomfort.

140 HK

Elhybrid

4X4

Med körlägesväljare

6

YouClip-infästningar

10″

Pekskärm

Robust design

Upp till 217 mm i markfrigång, mer än 30° angreppsvinkel för körning i branta motlut med fyrhjulsdrift, skapad av reptåliga material: Duster har inte glömt sitt SUV-DNA, och står redo för alla utmaningar.
Duster utrustad med fyrhjulsdrift hjälper dig att tackla alla underlag tack vare den nya körlägesväljaren.

Vi säljer Dacia på följande orter

Luleå, Umeå och Östersund


Boka Provkörning Renault

  • Här kan du önska vilken tid på dagen som passar dig bäst.

1) Vid stadskörning, jämfört med likvärdig bensinmotor.

Bränsleförbrukning vid blandad körning Dacia Duster enl. WLTP: 5,5 l/100 km. CO2-utsläpp, WLTP: 124 g/km. Extrautrustning kan påverka förbrukning och CO2.