Dacia Dokker Van

Transportbil med volym.

Den rymliga och billiga skåpbilen

Ett riktigt proffs, precis som du. Med optimal lastvolym, körkomfort och åtkomlighet har Dacia Dokker Van allt som behövs för att underlätta ditt arbete i vardagen. Här kryllar det av fördelar – vad sägs till exempel om att du till priset av 2,5 m3, får ett lastutrymme på hela 3,3 m3.

Interiör

Dokker Van erbjuder ett väl tilltaget lastutrymme på 3,3 m3 som med Dacia Easy Seat ökar till 3,9 m3. Lastutrymmet har enkel åtkomst, tack vare en stor skjutdörr på höger sida och de asymmetriska bakdörrarna som gör det möjligt att öppna dörrarna i 3 vinklar: 40°, 90° och 180°.

dacia-dokker-van-miljo1

dacia-dokker-van-lastutrymme

Förvaring

Förarplatsen i Dokker Van, som är utrustad med förvaringsfack i framdörrarna, ovanpå instrumentbrädan och ett stort handskfack, kan sammanfattas med ett enda ord: funktionalitet. Den har plats för alla de arbetsredskap som är helt oumbärliga för din dagliga verksamhet. Funktionaliteten uppnås inte på bekostnad av bilens komfort.

Nyskapande och smarta lösningar

För att öka lastutrymmet ännu mer kan du välja en Dokker Van med ett flerfunktionspassagerarsäte som är både nyskapande och smart. Vi kallar det Dacia Easy Seat, ett säte som du också kan ta bort helt. När det är borttaget utökas lastlängden från 1,9 m till 3,11 m, och nyttovolymen går från 3,3 mm3 till 3,9 m3. När ryggstödet är fällts ner fungerar det som ett fiffigt skrivbord. Flexibel är bara förnamnet!

dacia-dokker-van-miljo

Utforska
Dacia Dokker Van

Begagnade Transportbilar

Vi har även ett urval av begagnade transportbilar som
i många fall är färdigutrustade och kanske möter dina behov.

 

Sök bland våra bilar