Renault Master

Stark och effektiv.

Stor, stark, praktisk och långlivad

Master har en både kraftfull och dynamisk design. Fronten framhäver bilens effektiva egenskaper. De stora uttrycksfulla strålkastarna och kylargrillen understryker bilens karaktär. Den väl tilltagna stötfångaren skyddar karossen på bästa sätt samtidigt som är snygg och modern.

Ett verkligt arbetsutrymme i hytten

Förarhytten i Master är rymlig, välkomnande och komfortabel. Den andas effektivitet och bekvämlighet. Master erbjuder optimal sikt, ergonomiska reglage, justerbart säte och ratt som gör det möjligt att anpassa körställningen efter alla kroppsformer och storlekar, klimatanläggning* och förbättrad ljuddämpning. Din åktur blir vilsam och behaglig med Master.

*Tillval

renault-master-interior

renault-master-exterior2

Framhjulsdrift och bakhjulsdrift

Master är robust och effektiv. Den anpassar sig efter de allra hårdaste krav. Kräver din verksamhet att du transporterar tung och skrymmande last? Du behöver inte vara begränsad längre. Master i version med bakhjulsdrift ger vägegenskaper som klarar av dina yrkesbehov. Dragkroken* kan dra upp till 3 ton.

*Tillval

Drivlinegaranti för transportbilar

För Renault transportbilar (Kangoo II, Master II och Traffic II) inköpta från den 1 juli 2010, gäller en särskild drivlinegaranti som ger dig som ägare kontroll på kostnader och mindre oro för problem. Du får helt enkelt en sov-gott-garanti.

Läs mer om drivlinegarantin

renault-master-miljo1

Utforska
Renault Master

Begagnade
Renault transportbilar

Vi har ett stort urval av begagnade transportbilar i lager för snabb leverans.

Sök bland våra bilar