Renault Relax

– för transportbil

3 års service

Renault Relax ger dig 3 års service med Kangoo lätt transporthyrbil under ditt planerade underhåll. För att förenkla för dig som bilägare har vi dessutom sett till så att vårt servicepaket täcker många av de extra kostnader som man i vanliga fall behöver betala vid en service.

Service innehåller:

  • Byte av motorolja/oljefilter/packning
  • Säkerhetskontroller
  • Slitagekontroller
  • Intervalltillägg (t.ex. kupéfilter, tändstift, luftfilter, kamrem)
  • Funktionskontroller
  • Fri Renault personbil när du utför intervallservice enligt Renaults underhållsprogram.

renault-trafic-forare

Drivlinegaranti

Drivlinegarantin omfattar byte eller reparation av fel som beror på material och/eller yrkesmässigt utfört arbete på drivlinans delar enligt vad som anges nedan, när felet har rapporterats på rätt sätt av kunden, samt reparationer av skador som orsakats av fel på andra delar av bilen.

Garantin täcker:
Motorns övre del, cylinderhuvud, AC, ventiler, motorns nedre del, vevhus, hela motorn, turbo, insugningsgrenrör, filter, avgasgrenrör, grenrör, oljekrets, kylvätskekrets, termostat, insprutning generator, startmotor, remskiva, rem, växellåda, transmissionsaxel, bakaxel.

Försäkring

Hos Renault Försäkring får du inte bara en förmånlig premie utan även ett tryggt och säkert bilägande.

Finansiering

Har du eget företag och är i behov av ett transportfordon, men vill inte binda kapital i ett köp? Eller behöver du flera transportbilar i verksamheten och vill ha ett smidigt fordonsinnehav som är lätt att budgetera? Då är Renault transportbilsleasing något för dig! vi erbjuder flera olika skräddarsydda varianter – från enbart leasing till ett komplett paket som förenklar din tillvaro som företagare!

Volvokort

Endast med Relax och Volvokort får du en förmånlig bränslerabatt på TANKA-stationer. För diesel får du en rabatt på 25 öre/liter och för bensin/E85 18 öre/liter.

Vill du veta mer om Renault Relax för transportbilar?

Läs Renaults broschyr