Nya Renault
Grand Scénic

Plats för hela familjen.

Aerodynamisk och elegant med fem eller sju stolar.

Design

Nya Grand Scénic är en bil för alla tillfällen. Har du känsla för stil? Här finner du känsla för detaljer. Det nya frampartiet med detaljer i krom och högblankt svart förstärker det dynamiska intrycket. Den främre stötfångaren har en större estetisk funktion än någonsin. Den nya belysningen med LED-teknik avslöjar en exklusiv visuell identitet, som både är modern och lockande.

Profilen förstärker det eleganta intrycket tack vare krom längs hela sidolisterna och en serie med fälgar med ren design. Du behöver bara välja bland färger som majorellblå eller granatäppelröd för att få fram bilens hela karaktär. Med nya Grand Scénic följer designen med på resan.

renault-grand-scenic-cta

renault-grand-scenic-pekskarm

Teknik

I nya Renault Grand Scénic går tekniken ännu längre och blir synonym med njutning och rofylldhet. Vi har tänkt på allt som kan underlätta din körning. Körinformationen finns samlad på en TFT-flerfunktionsskärm och läses enkelt av på ett ögonblick.

För att göra resan ännu säkrare har nya Grand Scénic utrustats med Visio System ®. Tack vare kameran med hög upplösning registrerar systemet markeringarna på körbanan och varnar dig med ljud och bild om du kör över en heldragen eller streckad linje utan att första använda blinkrarna.

Utforska
Renault Grand Scénic

Begagnade Renault

Vi är störst i Norrland på begagnade bilar.
Vi hjälper dig med det smidiga bilägandet.

Sök bland våra bilar