Nya Renault
Mégane

Låt känslorna ta plats.

Enda i sin klass med fyrhjulsstyrning

Nya Renault MEGANE GT är den enda bil i sin klass som kan fås med 4-Control fyrhjulsstyrning, vilket innebär att samtliga fyra hjul styr. I lägre farter styr bakaxeln i motsatt riktning för att ge en snävare vändcirkel och kvickare instyrning, i högre farten styr bakaxeln med framhjulen för att förbättra kurvtagning i hög fart och motverka understyrningestendenser.

Välj motor efter temperament

Renaults långvariga och framgångsrika F1-erfarenhet ligger alltid som grund för hur vi utvecklar motorerna i våra personbilar. Det innebär att Nya MEGANE är utrustad med en av världens mest avancerade motorer, antingen du väljer den bränsleeffektiva och miljöklassade dieselmotorn dCi 110 med bränsleförbrukning på bara 3,7 l/100 km och CO2-utsläpp på bara 95 g/km vare sig du väljer manuell eller automatisk dubbelkopplingslåda EDC.

Bensinmotorerna Energy TCe 100 och Energy TCe 130 imponerar med låg förbrukning (5.3 l / 100 km för TCe 130) och hela 205 Nm i vridmoment. GT-versionen är utrustad med den starka och snåla ( 6.0 l / 100 km) TCe 205 EDC motorn som paras ihop med en blixtsnabb 7-växlad EDC dubbelkopplingsautomatlåda (EDC). En motor som garanterar en hisnande körupplevelse.

renault-megane-motor

renault-megane-multimedia

Teknik för en enklare och säkrare vardag

NYA MEGANE är dessutom utrustad med en lång rad smarta säkerhetsfinesser* som hjälper eller varnar på vägen: Adaptiv farthållare med avståndsvarning, filbytesvarning vid oväntade filbyten, fortkörningsvarning, automatisk nödbroms som förhindrar eller minimerar skadorna vid en krock, döda vinkelnvarning och en unik flerfärgs head-up-display som projicerar den viktigaste informationen framför föraren för att inte behöva ta ögonen från vägen.

Vardagen förenklas med teknik såsom helljusautomatik, ljus- och regnsensor, parkeringssensorer med backkamera, sensorer som varnar för dolda hinder runt bilen men även självparkeringsassistans som gör fickparkeringen till en barnlek. Allt för en säkrare och enklare vardag.

Utforska
Renault Mégane

Begagnade Renault

Vi är störst i Norrland på begagnade bilar.
Vi hjälper dig med det smidiga bilägandet.

Sök bland våra bilar