Renault Twizy

Nyskapande energi.

Tiderna förändras

Sitt inte och vänta på framtiden. Twizy är här NU och stan blir sig aldrig mer lik. I Twizy sitter två personer skyddat och bekvämt. Den är elektrisk, öppen, rolig och fräck. En elektrisk revolution och en design som ingen har kunnat föreställa sig.

Den här fyrhjuliga motorcykeln finns i två versioner, en som kräver B-körkort och en som får köras med EU mopedkörkort med behörighet AM körkort av den som fyllt 15 år (Twizy 45). Med Twizy ger du stan ny energi.

Det ultimata stadsfordonet

Twizy är ett fordon skapat av och för staden. Den innovativa designen och den futuristiska utformningen skyddar dig samtidigt som du är helt fri! Bakom ratten i din Twizy får du ett nytt förhållande till staden.

Glöm de där ursäkterna för att inte hänga med ut. Men var ska jag parkera? Har du en Twizy är svaret enkelt: Var som helst! Ställ dig upp och sträck ut armarna. Mer plats än så behöver du inte för att parkera en Twizy. Vad ska jag ta på mig? Ta vad du känner för. I Twizy sitter du bekvämt oavsett.

renault-twizy-dorrar

renault-twizy-interior

Beskyddarinstinkten

Twizy är ett innovativt och mångsidigt fordon som inte kompromissar med varken funktion eller rymlighet. Stan är din! Twizy rymmer allt det bästa i teknikväg när det gäller att underlätta körningen. Be urban be Twizy!

Utforska
Renault Twizy

Begagnade Renault

Vi är störst i Norrland på begagnade bilar.
Vi hjälper dig med det smidiga bilägandet.

Sök bland våra bilar