Renault Zoe

100% Elbil.

Är du redo för en laddad upplevelse?

I nya Renault ZOE är säkerheten bäst i klassen och fick 5 stjärnor av Euro NCAP*. Bilen har en räckvidd på upp till 210 km** och kan laddas i ett vanligt 220 V-uttag eller enkelt hemma med laddboxen som du får på köpet. Apropå det: en ”full tank” kostar ungefär en tjuga. Är inte det skäl nog för att ta en provtur?

100% Nöje

Med ZOE kan du återupptäcka nöjet med bilkörning varje morgon. Med maximalt vridmoment tillgängligt från start (för experterna: 220 Nm från 250 varv/min!) passar ZOEs snabba accelerationer perfekt för stadsmiljön.

Ren luft

Ett partikelfilter med aktivt kol rengör kupéluften genom att fånga upp en stor del av dåliga lukter och filtrera bord smutspartiklar och allergiframkallande partiklar.

renault-zoe-laddning1

Revolutionerande och enkelt

Renault ZOE är en 5-dörrars halvkombi som är kompakt och 100% eldriven – nu börjar en ny era för bilismen! ZOE är den första bilen som är till 100% tillgänglig för allmänheten och som passar perfekt för vardagsbehoven. Morgondagens teknik som tar hand om dig och miljön redan idag.

Räckvidd

Precis som i en bil med förbränningsmotor påverkas den faktiska räckvidden av hastigheten, vägbanan, väglaget, körsätt samt användning av luftkonditionering och andra eldrivna funktioner. Räckvidden vid körning i milt klimat är cirka 120-150 km. I vinterförhållanden är den förväntade räckvidden cirka 90-110 km.

renault-zoe-interior

Perfekt temperatur

Föruppvärmningen* värmer upp eller kyler kupén i ZOE när bilen är ansluten till ett uttag. Den kan fjärrprogrammeras via din dator eller smartphone och du kan få en perfekt temperatur när det är dags att sätta sig bakom ratten – samtidigt som du behåller maximal batteriladdning till resan!
* Som standard på Intens

Utforska
Renault Zoe

* Krocktest EuroNCAP 2013. ** Räckvidd enligt NED körcykeln. Normal förbrukning 146 Wh/km. Batteriet hyrs separat, från 549 kr/mån, inkl. garanti på batterikapacitet och vägassistans. Erbjudandet består av en laddbox och 3,7 kW standardinstallation av vår partner Vattenfall. Fullständiga villkor för batterihyra samt erbjudandet på www.renault.se. Reservation för eventuella tryckfel. Bilen på bilden kan vara extrautrustad.

Begagnade Renault

Vi är störst i Norrland på begagnade bilar.
Vi hjälper dig med det smidiga bilägandet.

Sök bland våra bilar