Begagnad bil
hos Bilbolaget

STÖRST I NORRLAND
PÅ BEGAGNAT!

Bilbolaget har anläggningar från Härnösand i söder till Kiruna i norr, men som Bilbolagets VD Martin Bredhe uttrycker det;
-Vi har en stor gemensam lagerplats och hela 13 leveransplatser. Vår webb utgör lagerplatsen och kunden kan kika på hela vårt lager hemifrån i soffan, sedan gör vi klart affären och levererar bilen dit kunden bor, det är en styrka avslutar han.

Förutom ett stort gemensamt lager så erbjuder Bilbolaget kompletta lösningar för dig som köper begagnad bil. Det är lite som ”all inclusive” säger Martin och ler, där vi skräddarsyr efter kundernas behov av finansiering, försäkring, serviceavtal, däckhotell mm. Enkelt och smidigt och utifrån kundens behov.

Ditt tryggaste begagnatköp

Trygghet är något som vi vet att våra kunder tycker är viktigt när man köper begagnad bil. Vi erbjuder flertalet trygghetspaket i form av försäkring, garantier och serviceavtal, vilket gör hela bilägandet tryggt och komplett. Dessutom testar vi alla våra bilar noggrant innan de säljs. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder ett så smidigt och friktionsfritt bilägande som möjligt. Förutom våra egna nybilsmärken Volvo, Renault, Ford och Dacia så säljer vi begagnade bilar från de flesta varumärken.

Vi köper din bil

Slipp allt krångel med att sälja bilen privat, vi värderar, testar och byter gärna in din bil i samband med ditt köp av bil hos oss!

SE ALLA VÅRA BILAR i LAGER

”Vi är otroligt måna om det lokala
och relationen vi har till våra kunder
på våra orter, betonar Martin Bredhe,
VD för Bilbolaget.”

JUST NU!
Erbjudande på Bilbolaget Komplett plus

Serviceavtal för endast 249 kr/mån*
Bilbolaget PlusGaranti med garanti i upp till 2 år
6 månaders fri försäkring via Volvia
Rabatt och bonus med Volvokortet och appen CarPay
Förmånlig finansiering via Volvofinans
Bytesrätt i 30 dagar

LÄS MER

BRA TIPS INFÖR BEGAGNATKÖPET

Att köpa begagnad bil kan verka krångligt, men det behöver inte vara så invecklat som du tror. Det finns några enkla tips och knep som du kan använda dig av för att undvika obehagliga överraskningar.


Välj rätt modell

Fundera över vilka behov som bilen behöver tillgodose. Det är viktigt att bilen passar in i din vardag och inte bara inför resor du gör ett par gånger om året. Att vara öppen för olika alternativ istället för att ha en bestämd uppfattning om en viss modell du känner till sedan tidigare.
På vår bil-sök-sida kan du filtrera på olika alternativ som gör det enklare.

Provkör bilen
När du fastnat för en speciell bil så måste du passa på att provköra den. Då har du möjlighet att verkligen känna av bilen. Sitter du bekvämt? finns den utrustning som jag vill ha? Får jag/vi plats?

Handla seriöst
Välj en seriös etablerad, MRF-ansluten bilhandlare som testar sina begagnade bilar och även erbjuder garantier och serviceavtal. Att ha koll och inte drabbas av oförutsedda utgifter gör att bilägandet blir både lustfyllt och smidigt. Och tryggt.

Drivmedel
Olika drivmedel har sina för- och nackdelar. Elbilen är miljövänlig och tystlåten, men kräver också mer planering under längre körsträckor då du behöver säkerställa tillgången till laddningsstationer. Dieselbilar är lämpliga för dig som behöver köra längre sträckor. Hybrider är en mix av bensin- och elmotor.

Vad får det kosta?
Innan du köper din bil är det viktigt att du funderar över kostnaderna att äga bil och tänker igenom vad du har råd med. Gör en uppskattning över hur mycket du kommer att köra och glöm inte bort att räkna in kostnad för försäkring, däckbyte och service.

Kontrollera dokumentationen
Serviceboken är en värdehandling. Gå igenom serviceboken och kontrollera att alla uppgifter stämmer. Stäm av att servicebesöken är utförda och se även till att bilens instruktionsbok medföljer.

Bilbolaget firar 90 år 2022!

Läs mer