Bilbolaget Komplett plus – Tryggt och komplett begagnatköp

Vi har alltid bra urval av fräscha och fina begagnade bilar i lager med upp till 2 års garanti. Väljer du Bilbolaget Komplett Plus erbjuder vi just nu Serviceavtal för endast 249 kronor per månad. Välkomna att göra ett tryggt och komplett begagnatköp hos Bilbolaget!

Just nu då du väljer Bilbolaget Komplett plus:

• Serviceavtal för endast 249 kr/mån*
• Bilbolaget PlusGaranti med garanti i upp till 2 år
• 6 månaders fri försäkring via Volvia
• Rabatt och bonus med Volvokortet och appen CarPay
• Förmånlig finansiering via Volvofinans
• Bytesrätt i 30 dagar

Bilbolaget komplett kan du få till begagnade Volvo, Renault och Dacia som är nyare än 5 år och gått max 15.000 mil (för Renault och Dacia 10.000 mil).

Begagnade bilar

x

Vi finns på följande orter

Gällivare, Härnösand, Kalix, Kiruna, Luleå, Lycksele, Piteå, Skellefteå, Sollefteå, Strömsund, Umeå, Örnsköldsvik och Östersund.

Kontakta säljare för fullständiga villkor

Begagnade bilar

Vi är störst i Norrland på begagnade bilar och finns på 14 anläggningar, från Härnösand i söder till Kiruna i norr!

Se våra begagnade bilar

Bilbolaget PlusGaranti

Vi vill ge våra kunder ett bekvämt, enkelt och tryggt köp av begagnad bil. Därför erbjuder vi dig en extra bra garanti, som gäller i upp till 2 år. Garantin är en av de mest generösa på marknaden.

Lär mer om Bilbolaget PlusGaranti

Volvo Selekt

Volvo Selekt både ser ut och känns som en helt ny Volvo, men till priset av en begagnad bil. Därför ingår också Selekt-garanti som motsvarar nybilsgaranti. Alla Volvo Selektbilar är utvalda och certifierade av oss och de har genomgått utförliga kvalitetskontroller.

Lär mer om Volvo Selekt

Bilbolaget firar 90 år 2022!

Läs mer

*Kampanjen Bilbolaget Komplett Plus med Serviceavtal för 249 kr/månad avser 1500 mil per år i 36 månader. Kampanjen är giltig för leverans fram till 30 november 2022 och förutsätter Bilbolaget Komplett samt en kredit om lägst 100 000 kr. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och kampanjer.