För dig som behöver Tanka

Bonus och Rabatt.
Förnybara drivmedel.
Betalning med mobilen

Så betalar du din tankning med mobilen

TANKA MED BONUS OCH RABATT

Vi tycker att det ska löna sig att tanka på vår Tanka.
Därför får du alltid bonus och rabatt när du betalar med Carpaykort, Volvokort eller appen Carpay,
bonus du enkelt kan lösa in mot mer drivmedel.

ANSÖK OM CARPAY

MED SERVICE I TANKEN

Våra drivmedel 95, 98 och diesel går alla under namnet GoEasy. Vilket betyder att de har smörjande och rengörande egenskaper som håller din motor och ditt bränslesystem i fint skick. Du kan även fylla på med Neste MY Förnybar Diesel (HVO100) på några av våra stationer

Hitta din närmaste Tankastation

100 % FÖRNYBAR DIESEL

Hos oss kan du tanka Neste MY Förnybar Diesel, även kallad HVO100. En diesel med 100 % förnybart innehåll, som bidrar avsevärt till att minska utsläppen av växthusgaser. Håll utkik efter drivmedlet på pumpen och pumphandtaget.
Läs mer om HVO100

Här kan du tanka NESTE MY/HVO100 

BETALA ENKELT MED MOBILEN

På vår station kan du smidigt betala din tankning med appen CarPay. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen.

Såhär gör du

VI BRYR OSS OM MILJÖN

Vi ingår i ett nätverk av Tankastationer runt om i Sverige. För oss är det viktigt att ta vårt miljöansvar inom de områden vi verkar. Så att du enkelt kan göra medvetna val som gynnar både dig och framtiden.

LÄS MER

Betala din tankning med CarPay

På vår Tankastation kan du smidigt betala din tankning med appen CarPay. Då slipper du använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. Har du kortbonus kan du passa på att lösa in den med ett knapptryck och få ett ännu bättre pris.

Så här betalar du din tankning med mobilen

Hos oss tankar du 100% fossilfritt

På våra Tankastationer i Umeå, Östersund, Strömsund, Skellefteå och Boden kan du nu tanka biodieseln HVO100 som bidrar till betydande minskning av CO2-utsläppen.