Bilbolaget i Örnsköldsvik söker

Rekonditionerare/
Bilvårdstekniker

Erfaren och självgående Rekonditionerare/Bilvårdstekniker

Vi söker en erfaren och självgånde person som tillsammans med ortens ledning vill vara med och utveckla och driva Bilvårdsaffären. Vi förväntar oss att du som söker är kundorienterad, säljinriktad och nyfiken på att lära dig nya saker. Du är social, trevlig och har lätt för att arbeta tillsammans med andra. Du är också serviceminded och har god datavana. Du som söker har tidigare erfarenheter av arbete som rekonditionerare, och fallenhet för att planera och leda arbete. Körkort är ett krav. Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika kön och bakgrund.

Information/ansökan
Din ansökan eller vid frågor, mejla till Bilbolagets Servicemarknadschef i Örnsköldsvik, Lennart Thelin, lennart.thelin@bilbolaget.com
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Din ansökan vill vi ha senast måndag den 13 april 2019.

Bilbolaget ingår i koncernen Persson Invest och är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia personbilar samt Renault och Dacia transportbilar. I Östersund och Norrbotten representerar vi även Ford personbilar och transportbilar. Vi säljer över 10 000 stycken nya och begagnade bilar i Norrland. Vi finns på 14 orter i norra Sverige från Härnösand i söder till Kiruna i norr och är uppdelade i två bolag – Bilbolaget Nord och Bilbolaget Norrbotten. Omsättningen år 2017 uppgick till cirka 2.5 miljarder kronor.